sapun za stopala

Sapun za stopala: oporavite stopala na jednostavan način!

Sapun za stopala je nezaobilazna karika u lancu brige o stopalima. Saznajte koji su to sastojci koji čine jedan fantastičan i najbolji sapun.

Nega stopala je neophodna zbog uklanjanja mrtvih ćelija kože sa stopala, temeljnog čišćenja, kao i uklanjanja neprijatnih mirisa. To nam pruža svest o višestrukom dejstvu sapuna za stopala i nužnosti upotrebe istog, u cilju zdravlja i lepote tog dela tela.

Šta nas zapravo najviše zanima? Pitanja od najvećeg značaja su sledeća: Kako sapun deluje na stopala? Zbog čega je dobar i koje probleme rešava? Koji sastojci čine sapun za stopala efikasnim i odgovarajućim? 

Kakvi su rezultati upotrebe ovog proizvoda? Hajde da odgonetnemo ova pitanja, kako bi nam bilo u potpunosti jasno zašto je bitno koristiti ovaj proizvod!

Jedan od boljih sapuna za stopala je svakako onaj koji je sačinjen od prirodnih sastojaka, a po iskustvu korisnika izdvojio se STOPALIN.

Šta znači za stopala da je prirodan proizvod? Znači da će njihov oporavak, čistoća, mekoća i lepota, „proteći“ bez neprijatnih nuspojava, te da će sapun delovati kao melem na kožu stopala.

Uverite se u dejstva prirodnih sastojaka i u delotvornost STOPALIN sapuna na linku: https://stopalin.com/.

Upotreba kvalitetnog prirodnog sapuna za stopala je neophodna jer su lepa, čista, mekana i glatka stopala jedan od simbola ženstvenosti. Negovana stopala jačaju samopouzdanje i znatno poboljšavaju estetiku.

Mnogi bi rekli da je izgled stopala minoran u odnosu na celokupni izgled žene, ali može li biti minorno nešto što spada u domen nege kože?

Druga stvar, koja nas oslobađa ideje o „minornosti“ značaja sapuna za stopala, jeste udobnost. Stopala koja nisu tretirana na odgovarajući način, mogu biti bolna, puna žuljeva, „pukotina“ na koži, a koža na petama može biti znatno odebljala. To utiče na kvalitet života, jer je hodanje otežano, pogotovo ako smo dugo u obući. Zato je nega tog dela tela neophodna. 

Zdravlje i lepota kože, pogotovo njenih osetljivih delova ne sme da bude deo „računice“ i štednje – na tome se mora raditi kontinuirano i savesno, uvažavajući značaj prirodnih sastojaka, kao i njihova dugoročna dejstva.

Hajde onda da se što pre i što sadržajnije upoznamo sa sastojcima prirodnog sapuna za pete!

Koji su sastojci sapuna za stopala?

Nakon suočavanja sa najčešćim problemima vezanih za stopala, kao i korisnih saveta, neophodno je da se uputimo u sastojke sapuna za stopala. Saznanje o sastojcima nam ukazuje i kako deluju pojedinačno, te zbog čega su značajni za negu stopala.

Zato, nabrojmo nezaobilazne sastojke, koji prirodni sapun za stopala čine tako delotvornim!

sapun za stopala

Ulje ruzmarina  

Eterično ulje ruzmarina se pravi od žbuna ruzmarina, koje je zimzeleno i prepoznatljivo po drvenastom mirisu i igličastim listovima. Dobija se tako što se, uz pomoć destilacije parom, cedi iz listova i grmova ruzmarina. Premda ima mediteransko poreklo, može se naći širom sveta – od Tunisa i Maroka, preko Francuske i Velike Britanije do Meksika. Eterično ulje ruzmarina sadrži osnovne komponente biljke ili njenu esenciju. Ipak, i pored svog naziva, ono nije ulje u pravom smislu te reči, jer ne sadrži masti.

Ulje ruzmarina je poznat pojam u narodnoj medicini, a u zvaničnoj medicini postaje sve popularniji u poslednje vreme, te je predmet brojnih istraživanja. To ne bi trebalo da nas čudi, budući da nam je poznata činjenica da je ovo jedna od najtraženijih lekovitih biljaka.

Budući da stopala imaju visoku moć upijanja, svi gore navedeni efekti će ovim putem jasnije doći do izražaja. Pored toga, ulje ruzmarina temeljno čisti kožu stopala, čineći je osveženom i oslobođenom od neprijatnih mirisa

Zbog ovih karakteristika se preporučuje da prirodni sapun za stopala sadrži ulje ruzmarina. Proverite moć ovog sastojka sapuna za pete i prepustite se blaženstvu mirisa i dugoročnog dejstva: https://stopalin.com/.

Ulje lavande   

Ova vrsta esencijalnog ulja se dobija od cveta lavande. Poreklom je sa Mediterana, Arapskog poluostrva i Rusije, a danas je, nalik ruzmarinu, popularna širom sveta. Ulje lavande se takođe dobija procesom destilacije parom (cvetovi lavande se pare, a ulje se odvaja iz vode kao posledice nakupljene pare).

Već smo napomenuli da je koža stopala idealno mesto za nanošenje ulja, jer je prijemčiva za upijanje ulja, te su tako, dejstva esencijalnih ulja brže vidljiva nakon nanošenja na stopala nego putem unosa na drugačiji način

Što se tiče direktnog nanošenja na stopala, ono je moguće uz kombinaciju masaže i nekoliko kapi ulja lavande. Pa ipak, zašto ne biste probali prirodan sapun za pete koji u sebi sadrži ovaj kvalitetan sastojak? Redovno trljanje stopala takvim sapunom će zasigurno ostaviti povoljne rezultate, jer pored toga što ulje lavande štiti i umiruje kožu, ono sprečava njeno isušivanje: https://stopalin.com/.

NARUČITE SET STOPALIN za vaše blistavo čiste pete i stopala uz POPUST OD 20%

 

1. Odaberite vašu državu i valutu plaćanja

Dodirnite / kliknite na zastavicu zemlje u kojoj želite da preuzimate proizvod
Serbia

RSD

Bosnia

KM

Montenegro

EUR

Rep. Srbija: Dinar

BIH: Konvert. Marka

Crna Gora: Euro

2. Odaberite proizvod

Dodirom / klikom na sliku birate proizvod koji želite da naručite
 

STOPALIN

Za čišćenje, negu i uklanjanje neprijatnih mirisa stopala

3650 RSD

2920 RSD

58 KM

29 EUR

 

STOPALIN SPREJ

Jedinstvena kombinacija sastojaka biljnog porekla koji pružaju vrhunsku negu vašim stopalima

1890 RSD

37 KM

18 EUR

 

STOPALIN SAPUN

1750 RSD

35 KM

17 EUR

Cena izabranog:
Number
Uštedeli ste:
999 $$$

 

3. Popunite formu Vašim podacima, i Stopalin tretman će stići na Vašu adresu za 1 do 4 radna dana. Odaberite Stopalin sapun ili Stopalin sprej klikom na odgovarajuću opciju uz sliku.

Polja označena * su obavezna

 

Ulje žalfije 

Žalfija je cvetna biljka koja je poreklom iz Sredozemlja. Eterično ulje žalfije se cedi (procesom parne destilacije) iz listova i pupoljaka biljke i prepoznatljivo je po izuzetno osvežavajućem mirisu.

Još u srednjem veku su ljudi uvideli njen blagotvorni značaj i nazivali je “spasiteljskom biljkom”. Taj epitet je “zaslužila” zbog brojnih medicinskih i kozmetičkih dostignuća, koja su uz njenu pomoć moguća. 

Što se tiče kozmetičkih proizvoda za kožu, ulje žalfije se smatra nezaobilaznim sastojkom. Pomoću svojih hidratantnih svojstava, ovo ulje značajno deluje na smirivanje suvoće kože i iritacije.

Upravo zato je svoje mesto našlo i u sapunu za pete. Ovo ulje je zaslužno za efikasno čišćenje kože stopala, njihovu zaštitu, kao i za uklanjanje neprijatnih mirisa. Upravo zbog toga, sapun za pete sa ovim sastojkom se smatra neophodnim za one koji vode brigu o tom delu tela!

Ulje čajevog drveta

Ulje čajevog drveta je esencijalno ulje koje dolazi od procesa destilacije parom listova australijskog čajevog drveta. Postoje izvestan oprez kojeg moramo biti svesni kada upotrebljavamo ovo ulje, a to je da se izbegava oralna upotreba i da može izazvati osip na koži, ili alergijske reakcije. Zato je pre upotrebe neophodna konsultacija sa lekarom.

Pa ipak, brojne prednosti ulja čajevog drveta, nadvladavaju eventualne opasnosti. Osnovna prednost ovog ulja je ta što sadrži jedinjenje terpinen-4-ol, za koje se pouzdano zna da eliminiše pojedine viruse, bakterije i gljivice. Pored toga, postoje i druge prednosti koje ovo ulje čini atraktivnim na tržištu.

Naime, ono deluje kao višenamenski “čistač”, te je zato čest sastojak kozmetičkih proizvoda za kožu, između ostalog i sapuna za pete Stopalin. Više o ovom sapuni i spreju, pogledajte na linku:  https://stopalin.com/.

 Ulje jojobe   

Jojoba uspeva u toplim i suvim krajevima, a najpoznatija “staništa” ove biljke su Arizona, Kalifornija, Argentina i Izrael. Najčešći razlog upotrebe ulja jojobe jeste taj što ova biljka sadrži visoku koncentraciju vitamina E i vitamina B, kao i esencijalnih minerala za kožu, poput bakra, hroma, cinka i selena.

Ovi vitamini i minerali su nezaobilazna “stajališta” na putu do čiste i meke kože.  

Nezaobilazan je sastojak kvalitetnog prirodnog sapuna za stopala, jer deluje na atletsko stopalo, uklanja gljivice između prstiju i oporavlja lomljive nokte na nogama.

Pored toga, “omekšava” i uklanja zanoktice oko noktiju. Najzad, utiče na hidrataciju suve i ispucale kože na stopalima. Pruža petama mekoću i optimalnu vlažnost. Zašto onda ne biste probali prirodan saput za pete?

Kokosovo ulje

Kokosovo ulje je izuzetno značajan sastojak prirodnog sapuna za stopala. I ne samo to! Kao i prethodno nabrojana esencijalna ulja, kokosovo ulje ima višestruku namenu – deluje na zdravlje kose i kože. Svoju moć da revitalizuje kosu i kožu, “duguje” visokoj sposobnosti hidratacije.

Pored toga, kokosovo ulje deluje kao emolijens, što znači da popunjava “praznine” na koži, kako bi ona postala glatka. Upravo zbog ove sposobnosti kokosovog ulja, imamo poverenja da će naša stopala biti glatka i meka; zaštićena od spoljašnjih uticaja i adekvatno hidrirana.

Imajući u vidu pozitivna dejstva, jasno je da se ovo ulje obično koristi za tretiranje suve kože. Osim toga, ono je izuzetno delotovorno za umirivanje svraba.

Ulje semenki grožđa  

Ulje koje je nastalo od semenki grožđa, jeste nusproizvod procesa proizvodnje vina. Naime, ovo ulje je dobijeno iz semenki grožđa koje su preostale nakon “pretvaranja” grožđa u vino.

Kao najveće bogatstvo ovog ulja smatra se bogatstvo vitaminom E i omega-6 masnim kiselinama

Kako onda ono deluje na kožu stopala? Ono im pruža izuzetnu negu i zaštitu koži. Na taj način, utiče na očuvanje prirodne vlažnosti stopala. Probajte ovo inovativno i atraktivno ulje u redovnoj nezi stopala i budite svedok njihovog brzog oporavka!

Zar nam je potreban još neki argument za korišćenje ovih esencijalnih ulja u vidu sastojka prirodnog sapuna za stopala?

Ukoliko nije, počnite sa redovnom upotrebom sapuna STOPALIN za stopala i spoznajte kako su lepa i glatka stopala moguća u veoma kratkom vremenskom periodu.

Koje su prednosti sapuna?

Prednosti prirodnog sapuna za stopala se ogledaju u tome što različite komponente biljnog porekla obezbeđuju stopalima neophodnu negu, čineći ih mekim i glatkim.

Oni deluju na stopala tako što sprečavaju isušivanje. Na taj način, može se shvatiti da su to preparati za “vlaženje” tog dela kože. Takođe, prirodni sapun za stopala uklanja mrtve ćelije kože sa stopala, zahvaljujući usitnjenim biljnim komponentama.

Ono što je dodatna prednost prirodnog sapuna za stopala, jeste njegovo antibakterijsko i antigljivično svojstvo. Ta činjenica nas još više približava upotrebi prirodnog sapuna za pete. Takvi sapuni su skuplji, jer su oslobođeni hemikalija, ali zar bi trebalo uskratiti sebi kvalitetan sapun za stopala?

I ne samo to! Blagodat ovog proizvoda “leži” i u etarskim uljima, koja predstavljaju značajan sastojak.

Ona svojim aromatičnim mirisima, pored toga što sprečavaju isušivanje kože, u potpunosti neutrališu neprijatne mirise.

Sapun za stopala deluje višestruko. Navedimo samo neke od njegovih dejstava:

  • Hidrira stopala i utiče na očuvanje prirodne vlažnosti;
  • Štiti kožu stopala od spoljašnjih uticaja;
  • Pruža stopalima mekoću;
  • Uklanja neprijatne mirise;
  • Umiruje i temeljno čisti kožu stopala.

Tako da, ukoliko želite da se “otarasite” suve i ispucale kože na stopalima, kao i neprijatnih mirisa, uvažite ova dejstva i prednosti sapuna za stopala i prepustite se redovnoj nezi istih.

sapun za stopala

Kako se koristi sapun za pete?

Najzad, pitanje koje se samo nameće, jeste: kako se koristi sapun za stopala

Naime, prva stvar koju moramo uraditi je da dobro nakvasimo stopala. Zatim, ona se temeljno istrljaju sapunom za stopala. U tom procesu je bitno da se detaljno istrljaju delovi između prstiju. Nakon toga, pete se ispiraju vodom (preporučljivo je da to bude topla voda). 

Nakon upotrebe prirodnog sapuna za stopala, može se upotrebiti i sprej za stopala, kako bi nega stopala bila “zagarantovana”. Sprej za stopala se nanosi na suva stopala.

Može se koristiti i za uklanjanje neprijatnih mirisa iz obuće. Pritom je neophodno posebno obratiti pažnju na deo između prstiju i noktiju.

Neka vam oznojana, suva i ispucala stopala, crvenilo, zadebljale i tvrde pete; bakterije i  gljivice na stopalima, ostanu zauvek u prošlosti! 

Dajmo stopalima adekvatnu negu, jer nam ona omogućavaju kvalitet hodanja, a budući da je 21. vek obeležen konstantnim kretanjem i trkom, jasno je da pravilan odabir sapuna za stopala mora biti među bitnijim kozmetičkim proizvodima, koji se tiču nege kože.

Podarimo im zaslužen kvalitet, a zdrava i lepa koža stopala će nam “uzvratiti”, tako što ćemo osetiti udobnost, mekoću, čistoću, dok sa druge strane, nećemo više osetiti neprijatne mirise. Hajde onda da se posvetimo tome i da obradujemo sebe kvalitetnim prirodnim sapunom za pete.

Ulog je mali, u odnosu na dugoročna dejstva, koja će biti brzo vidljiva

Imajući u vidu blagorodna dejstva koju prirodni sastojci sapuna za pete imaju na kožu istih, možemo očekivati povoljne rezultate u veoma kratkom vremenskom periodu. Krajnji cilj su čista, meka i glatka stopala, oslobođena neprijatnih mirisa

Ne verujete da je to moguće? Uz objašnjenja značaja prirodnih sastojaka i iskustava korisnika, sve će biti još jasnije. SET STOPALIN može biti uvek pravi izbor.

Naručite odmah i iskoristite popust od 20% na linku:  https://stopalin.com/.